Werk

Het dragen van veiligheidsschoenen is een must voor vele werknemers in allerlei branches. Dat gaat niet altijd gepaard met veel draagcomfort en werkplezier. Dat kan leiden tot lichaamlijke klachten....het is onze missie om om deze problemen op te lossen maar nog beter...te voorkomen!

Met de merken Redbrick ,Mr. Miles, Tools, Bata, Meindl hebben we een nieuwe generatie veiligheidsschoenen in huis. Deze merken bieden een veelzijdige collectie....onverwoestbaar, comfortabel, sportief en trendy. Ideaal voor op het werk en thuis. Sneakers zijn „hot“ en waarom zou je nog ouderwetse veiligheidsschoenen dragen.

Natuurlijk zijn al onze veiligheidsschoenen EN ISO 20345;2011 genormeerd.

Kom ze eens passen, wij stemmen de „safety shoes“ af op uw voettype, bovendien zijn al onze veiligheidsschoenen voorzien van een anatomisch gevormd uitneembaar voetbed. Voor optimaal comfort op de werkvloer.

Heeft u voet- cq lichaamlijke klachten op de werkvloer? Onze medewerkers staan voor u klaar, maakt u even een afspraak?

KLEUR EN COMFORT OP DE WERKVLOER>

De tijden van alleen maar witte klompen en muilen liggen al ver achter ons. Kleur en design mag en maakt het zoveel leuker om klompen en muilen te dragen. Natuurlijk blijft draagcomfort en een goede pasvorm het allerbelangrijkste maar nieuwe innovatieve snufjes worden toegepast.

WASH´Go muilen zijn de nieuwste trend. Kleurrijke, lichtgewicht muilen met een fantastisch anatomisch uitneembaar voetbed en....wasbaar in de wasmachine. Echt leer in prachtige kleuren en designs en toch wasbaar tot 30 graden in de wasmachine. Hygiene staat voorop bij WASH´GO....Probeer ze eens deze nieuwe muilen in vele designs.

SANITA klompen zijn hoog kwalitatieve Deense Klompen. Met meer dan 100 jaar ervaring maakt Sanita de perfecte klomp voor werk en vrije tijd. Licht in gewicht en met een natuurlijke afwikkeling in de loopzool. Opnieuw spelen kleuren en designs een grote rol bij Sanita, het is en blijft de trendsetter in klompen.

Zowel WASH´GO en Sanita zijn ISO genormeerd dus anti-slip, anti-statisch, anti-bacterieel en (af) wasbaar.

Kom ze eens passen, we hebben een groot aanbod in kleuren en designs in huis.
Middels onderstaande afbeeldingen presenteren we een deel van onze werkschoenen collective.. De keuze in onze winkel is nog veel groter…