Over Ons

Over Ons

Voetwinkel Apeldoorn


Voetwinkel Apeldoorn is een schoenspeciaalzaak waar alles draait om voeten, voetgezondheid en het oplossen van voetproblemen. Rene van Essen en zijn medewerksters en podologen van Voetwinkel Apeldoorn zijn zeer ervaren en met een passie voor voeten en schoenen.
Met uiterste zorg hebben we een uitgekiende collectie comfortschoenen samengesteld. Een collectie in Voetwinkel Apeldoorns eigen stijl: kwaliteit, comfort, een modieuze uitstraling en vernieuwing.
Wat zijn nu eigenlijk comfortschoenen en hoe onderscheiden ze zich? Comfortschoenen van onze merken Finn Comfort, JJ Footwear, Wolky, Durea, Solidus, Mephisto, X-sensible, Hartjes, Meindl, Stretchwalker, Recharge en Rieker kenmerken zich in hoofdzaak door 6 basisvoorwaarden:
  • Wijdtematen, naast lengtematen net zo belangrijk
  • Verwisselbaar uitneembaar voetbed
  • Hielaansluiting, voor stabiliteit
  • Extra teenruimte, vrijheid voor de tenen
  • Verschillende leest- en pasvormen
  • Innovatief, vooruitstrevend

Deze „comfort“ voorwaarden trekken we door in onze gehele collectie waarbij we nog een stap verder gaan. We stemmen de schoen af op uw individuele voettype want....iedere voet is verschillend.
Voeten en comfortschoenen moeten op elkaar afgestemd zijn, er is zoveel diversiteit in voettypes dat we enorm veel leest- en pasvormen in huis hebben. Voor elke voet wat wils maar altijd comfortschoenen met een prettig draagcomfort en eigentijdse uitstraling.
Wijdtematen zijn net zo belangrijk als lengtematen want de juiste voetbreedte moet afgestemd worden op de juiste breedte van de schoen. Liefst 8 wijdtematen voeren we waarbij dan nog het principe van „gebroken“ wijdtematen geldt. Dat zijn pasvormen die bijv. erg smal zijn in de hielpartij en lekker breed op de voorvoet want.....iedere voet is verschillend.
Al onze comfortmerken hebben een uitneembaar voetbed. De voetbedden zijn anatomisch gevormd en geven een heerlijk draagcomfort. Wanneer u echter individuele voetbedden draagt kunnen de voetbedden verwisseld worden. Of het nu schoenen, laarsjes, slippers, sandalen of instappers zijn overal kunt u uw eigen voetbed in dragen.
Met al deze kenmerken onderscheiden zich dus comfortschoenen van „gewone“ schoenen. We spraken dan nog niet eens over materiaalgebruik of afwikkeling of zoolopbouw. Er is nog zoveel meer betreffende onze comfortschoenen, het beste kunt u ze gewoon eens komen bekijken en/of passen.
Bij Voetwinkel Apeldoorn zijn we innovatief en vooruitstrevend, altijd zijn we op zoek naar nationale en internationale vernieuwingen op schoenengebied. Samen met onze partners over de hele wereld presenteren we steeds weer nieuwe ontwikkelingen, gebaseerd op een combinatie van toepassing en medische know-how.
Binnen het concept van Voetwinkel Apeldoorn spelen de behandelaars en therapeuten een belangrijke rol. Zij zijn er om alle problemen rondom voeten, benen, lopen, bewegen, sporten etc. op te lossen.
Medische pedicure, podologie, podotherapie, ortopedische schoentechniek, compressie therapie kortom alles onder 1 dak.
Zo werken we als 1 team van schoen/voet adviseurs intensief samen met de behandelaars en therapeuten. Uw voeten zijn bij ons in goede handen.
Naast voeten en schoenen vinden we ook het “welzijnsgevoel” belangrijk. Het comfortabele loopgevoel zit hem in onze schoenen maar om verder ook lekker in uw vel te zitten hebben we een gezellige sfeer en super aardige medewerksters.
Komt u gerust eens langs, een kopje koffie staat klaar voor u.