Bodytronic 300

BODYTRONIC 300 is ons paradepaardje, een unieke scanmethode om de individuele vorm en omvang van voet en been te meten en om te zetten naar een 3D-model. Tegelijkertijd wordt een statische voetafdruk middels de geintegreerde drukmeetplaat vervaardigt.

Hoe gaat het in zijn werk? Voor het maken van de scan worden er speciale gerasterde kousen aangetrokken, de 3D camera maakt een rondje van 360 graden per been en filmt de onderbenen en voeten. Deze scangegevens worden snel en direkt omgezet naar een 3D model die we op het computerscherm kunnen analyseren. Tesamen met de weergegeven drukplaatmeeting hebben we zo een nauwkeurig beeld van vorm, omvang, stand- en belasting van de benen en voeten.

Het 3D model helpt ons om uw voet. Cq beenklachten nog beter te analyseren en daarmee een perfekte oplossing aan te kunnen bieden. De Bodytronic 300 kunnen we inzetten voor o.a. het opmeten van voetbedden, indiv. schoenen, bandages en therapeutisch elastische kousen. Maak nu een persoonlijke afspraak voor een gratis 3D scan.